Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/irantrizir/domains/irantriz.ir/public_html/views/postView.php on line 29
وب سایت گروه نرم افزاری راک

وب سایت گروه نرم افزاری راک

پروتئین جدیدی که از ذوب شدن بستنی جلوگیری می کند

پروتئین جدیدی که از ذوب شدن بستنی جلوگیری می کند

 پروتئین جدیدی که از ذوب شدن بستنی جلوگیری می کند

این کشف موجب صرفه جویی در پول و کاهش مصرف استفاده از دستمال می شود. دستورالعمل تهیه این بستنی توسط یک تیم از دانشگاه داندی و ادینبورگ ابداع شده است. از ویژگی های پروتئین BsIA، ایجاد پیوند بیشتر بین هوا، چربی و آب در بستنی است. این فرایند پیوندی نه تنها به کاهش ذوب کمک کند، بلکه می تواند از تشکیل کریستال های یخ- برای ارائه یک بافت نرم و صاف جلوگیری کند. این پروتئین به تولید کنندگان اجازه می دهد بستنی ها را در دمای پایین تر ذخیره و نگهداری کنند. http://www.irantriz.ir

آدرس صفحه :